Brug for en kiropraktor i Kolding?

Elsker du at fræse rundt på mountainbike i skoven eller på anlagte spor, med de mange bump og forhindringer der kan være. Så har du nok indimellem brug for en rigtig god kiropraktor.

 

Hos Hip Kiropraktik i Kolding – Jernbanegade 25, 2 finder du Lasse. Han er en seriøst god kiropraktor, som går efter at fjerne dine problemer, så du ikke kommer rendende hele tiden. For Lasse er det vigtigt at dine led og muskler fungerer korrekt end at du kommer hos ham i flere uger.

 

Det betyder for dig, at du får øvelser med hjem, hvis nødvendigt. Som du skal lave, hvis du vil have det bedre. Ellers må du jo bare forbi Hip Kiropraktik igen og få sat tingene på plads.

 

Lasse er et super venligt menneske, der er nem at snakke med. På Hip Kiropraktiks hjemmeside kan du booke en tid, men du kan også ringe på mobil 40 87 67 79 – her skal du dog være forberedt på at Lasse er optaget af en patient.

 

Hip Kiropraktik har også en afdeling i Sønderborg, hvor Jonas er kiropraktor. Er han tættere på hvor du bor, kan du booke tid hos ham på hjemmesiden.

 

Fælles for de 2 klinikker er, at de behandler alt fra:

  • Hov​edpine Hånd og håndled
  • Nakke Bækken
  • Skulder Hofte
  • Ryg Knæ
  • Albue Ankel og fod
  • Lænd Kroniske smerter

 

Du er i gode hænder, hos begge kiropraktorer.

 

Længerevarende smerter?

Har du gået med smerter i lang tid, skal du ikke vælge kiropraktik fra. Hos Lasse i Kolding, hører vi ofte om folk der har gået med konstante smerter i årevis, som efter et forløb hos ham, bliver stort set smertefri. Det kræver selvfølgelig noget af patienten også.

 

Den store succes rate skyldes Hip Kiropraktiks tilgang til hver patient. Det drejer sig ikke blot om at mindske smerte og gener, men at fjerne dem helt med få konsultationer og hjemmeøvelser. Har du fået bevilliget hjælp igennem dit forsikringsselskab, er du også velkommen hos Hip Kiropraktik i Kolding. Bare hus papirerne når du kommer første gang.

 

Hos Hip Kiropraktik i Kolding er der en elevator til de gangbesværede inde hos EDC, som Gerne må benyttes. Parkering ved slotssøen og busstop i begge retninger lige ovre ved Buen.

 

Har du prøvet mange andre kiropraktorer inden Lasse, vil du blive glædeligt overrasket. Han har et praktisk syn på helheden, der er dig. Hvilket gør at hans behandlinger virker ret hurtigt for de fleste.  Bor du i Kolding eller omegn, så giv dig selv et forløb hos Lasse og få det godt igen.

 

Især hvis du ofte styrter på cykel i skovene, eller dyrker anden krævende sport, kan du med fordel booke en tid hos Lasse. Mange fabriksarbejdere som har ensformig eller tungt arbejde, kommer hos Lasse. Der kommer sågar forældre med små børn – helt fra Aarhus, for at få hjælp til deres små størrelser.

Kort og godt – har du smerter i led, muskler eller andet. Er de nye eller længerevarende – så book en tid hos Hip Kiropraktik i Kolding og få det godt igen.

 

 

Blog