Smid de sidste irriterende fedtdepoter – prøv fedtfrysning

De fleste voksne mennesker kender det, af vejen mod den ønskede krop er belagt med genstridige fedtdepoter, der ikke lader sig smide, selvom diæten er stram og løbeskoene bliver snøret flere gange om ugen. Det er simpelthen i høj grad genetisk betinget, hvordan vores fedt fordeler sig på kroppen. Og mange må altså trækkes med nogle fedtdepoter, som nærmest ikke er til at komme til livs.

Det er ligeledes velkendt at sådanne udfordringer for nogle mennesker kan være ensbetydende med ringere selvtillid, selvværd samt forringet livskvalitet. Derfor er det måske på tide, at du endelig får bugt med de trælse fedtdepoter, som du føler du efterhånden har udkæmpet en tredje verdenskrig mod. Løsningen ligger heldigvis lige til højrebenet: fedtfrysning.

Det lyder måske som noget hokus-pokus, der mest sandsynligt vil resultere i spildte penge, frostskadet hud. Ingen af delene skal du dog bekymre dig om. Der er nemlig tale om en behandling, der er ganske ufarlig, ukompliceret og som kan gennemføres hurtigt og nemt og endda kun med minimale og midlertidige gener til følge.

Et sted, hvor du kan få foretaget en fedtfrysning, er hos Shaping Studio. Firmaet har to adresser, begge i det jyske, nemlig i Randers og Egå, lidt nord for Aarhus. Her tilbydes du forskellige behandlinger samt træningsforløb. Alt sammen med henblik på at hjælpe dig frem til den krop, som du altid har drømt om og fortjent.

En fedtfrysning går ud på at placere et aggregat, dér hvor dit uønskede fedtdepot sidder. Behandlingen er lokal, og derfor øver den altså kun indflydelse på det ønskede sted. Aggregatet benytter vakuum til at suge fedtet op, hvorefter det nedkøles til minus ti grader.

Fedtfrysningen får fedtcellerne til at krystallisere, og dette ødelægger simpelthen cellerne. Efter en fedtfrysning udskiller kroppen selv de døde celler, og tilbage står du, nu med mindre fedt end før. Behandlingen tager cirka en time, og du bliver tilbudt tre behandlinger, så dit resultat bliver så godt som muligt.

For at undgå frostskader på din hud, placeres der en membran mellem fryseelementet og huden. Derfor skal du altså ingen bekymringer have. Bivirkningerne er minimale – du vil i værste fald mærke en smule irritation i det behandlede område i dagene efter.

Behandlingen er så mild, at du vil kunne gå tilbage til dine daglige gøremål umiddelbart efter behandling. Shaping Studio lover, at du allerede efter første behandling vil kunne se et resultat. Dette – i øvrigt permanente – resultat vil dog først vise sig efter lidt tid, da det tager kroppen nogle dage at udskille de døde fedtceller.

Både før og efter en fedtfrysning er det vigtigt, at du drikker rigeligt med væske. Dette hjælper din krop med at få udskilt affaldsstofferne.

Blog