Få et bedre helbred med den rigtige drikkeflaske

I dag ser det ud til, at alle tænker på deres helbred. Og med god grund – med al den forarbejdede mad og den stillesiddende livsstil er det ikke underligt, at så mange mennesker er overvægtige og har kroniske helbredsproblemer. Men det handler ikke kun om at have en bestemt vægt eller om at spise de rigtige fødevarer.

Den sunde vej gennem livet

En sund livsstil handler om at sørge for, at hele din krop – sind og sjæl – bliver passet på. Og det betyder, at du skal dyrke nok motion, spise næringsrige fødevarer, få nok søvn og styre dit stressniveau.

Når du tager dig af dig selv på holistisk vis, giver du ikke kun din krop det, den har brug for at fungere ordentligt. Du giver også dig selv grundlaget for et lykkeligt og tilfredsstillende liv. Så hvis du ønsker at foretage nogle ændringer i dit liv, så start med dit helbred. Det er den vigtigste ting, du har.

Start med dagligvarerne

Det vil måske overraske dig, at de produkter, du bruger hver dag, kan have en betydelig indvirkning på dit helbred. Lige fra den shampoo, du bruger i brusebadet, til det vaskemiddel, du bruger til at vaske dit tøj, indeholder mange af de produkter, vi er afhængige af, skadelige kemikalier, som kan optages gennem huden eller indåndes.

At skifte til miljøvenlige og økologiske produkter er en god måde at reducere din eksponering for disse skadelige stoffer på og leve et sundere liv. Desuden er mange økologiske produkter fremstillet af naturlige ingredienser, som faktisk kan være gode for din hud eller dit hår. Så skift over i dag, og begynd at leve sundere i morgen.

I redaktionen kan vi anbefale, at du bør købe følgende for at få nogle nemme og sunde sejre:

  • En miljøvenlig Ayaida drikkeflaske
  • Flere økologiske fødevare
  • Flere økologiske dagligvare
  • Udskift din shampoo til en økologisk
  • Skift vaske- og opvaskemiddel med noget økologisk

Også godt for miljøet

Du har måske bemærket, at økologiske fødevarer bliver mere og mere populære i disse dage. Og det er der en god grund til! Økologiske fødevarer er ikke kun bedre for dit helbred, men også bedre for miljøet. Her er hvorfor:

Konventionelle landbrugsmetoder er i høj grad afhængige af pesticider og herbicider

Disse kemikalier kan havne i luften, vandet og jorden, hvor de kan skade mennesker, dyr og planter. Økologiske landmænd bruger derimod naturlige metoder til at holde skadedyr og ukrudt på afstand. Det betyder, at der er mindre risiko for, at giftige kemikalier ender i vores miljø.

Økologisk landbrug har også en tendens til at være mere bæredygtigt end konventionelt landbrug.

Det skyldes, at økologiske landmænd anvender metoder som f.eks. sædskifte og kompostering, som bidrager til at bevare jordens frugtbarhed.  Som følge heraf kan økologiske landbrug producere fødevarer med færre input (f.eks. gødning og vand), samtidig med at de stadig kan opretholde et højt udbytte. Det er godt nyt for miljøet, da det bidrager til at mindske vores afhængighed af naturressourcer.

Så næste gang du er i supermarkedet, skal du huske, at det ikke kun er godt for dit helbred, men også for vores planet at købe økologisk. Din pengepung vil også takke dig!

Blog