Hvordan kan en psykolog på Østerbro hjælpe mig?

Når man befinder sig i dagligdagens trummerum og måske er fanget i hamsterhjulet, kan det være svært at se, hvordan man får øje på og bryder med uhensigtsmæssige mønstre, som skaber stress, dårligt selvværd eller depression. Her kan en psykolog være med til at hjælpe dig ud af de problemer, du måtte opleve.

Sidder du fast i negative tanker og endeløse bekymringer, som stjæler energi og motivation fra dig, kan en psykolog hjælpe dig med at få styr på dine følelser og komme ned til roden af problemet. Dette gøres igennem forskellige former for samtaleterapi.

En psykolog vil anvende en af flere forskellige tilgange for at hjælpe dig bedst muligt. Der findes mange forskellige psykoterapeutiske tilgange, som bruger forskellige metoder til at komme problemer til livs. Visse terapiformer er særligt rettede imod personer med angst lidelser, for eksempel generaliseret angst, social angst, panik angst, PTSD eller enkelt fobier. Og så er der de mere generelle retninger så som for eksempel kognitiv terapi og metakognitiv terapi, som hver især har fokus på individets tanker og følelser – og på hvorledes man reagerer herpå.

Specialiseret psykologhjælp på Østerbro i København

En psykoterapeutisk metode, som i disse år vinder meget frem, er ISTDP, som står for Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy. Det er en metode, som er specialiseret i at behandle problemer på et dybt følelsesmæssigt niveau. Metoden bestræber sig på at komme til bunds i dine problemer samtidig med, at den tager udgangspunkt i din unikke situation og baggrund. Metoden viser gode resultater for en lang række problemstillinger.

Målet med behandlingen er ikke blot at skabe indblik i dine egne indre dynamikker, men også at skabe forandringer igennem følelsesmæssige oplevelser. Herigennem får du løst indre konflikter, som ellers bliver holdt uden for din bevidsthed. Du vil i mange tilfælde også opleve at komme i kontakt med et rigt indre liv, som du var klar over, at du havde.

Søger du lignende specialiseret psykologhjælp til for eksempel problemer med depression, stress eller lavt selvværd, kan du kontakte en psykolog på Østerbro i København, som trækker på ISTDP. Her kan du for eksempel kontakte psykolog Stephan Sieland og få booket en tid uden meget ventetid.

Det kan være et stort skridt at kontakte en psykolog, især hvis det er første gange. Det ved psykologer udmærket, og de skal nok tage godt imod dig. Du kan ringe eller skrive en mail alt efter, hvad der passer dig bedst.

 

Blog